profiel foto EllenHet begin
Dingen maken: als kind vond ik al niks leukers. Toen was het nog vooral het ‘pimpen’ van het barbiehuis met meubels van klei, hout en spijkers. Eenmaal volwassen verschoof mijn interesse naar het restylen van meubels en (design)stoelen.

Bedrijf
Tot 8 jaar terug was het herstofferen van stoelen vooral een hobby. Inmiddels heb ik van die hobby (en passie!) mijn werk gemaakt. Ik heb de verschillende technieken van het meubelstofferen geleerd door voortdurend uitdagingen aan te gaan met verschillende modellen stoelen en banken. Hierbij kreeg ik professionele coaching van een gediplomeerde meubelstoffeerder. Nu is er MUS meubelstoffering, mijn eigen eenvrouwsbedrijf. In mijn MUS portfolio krijg je een indruk van mijn werk.

Nieuw leven
Er zijn genoeg redenen om je meubel te laten herstofferen: bijvoorbeeld uit sentimentele waarde (een oude stoel van oma) of je hebt een (design)meubel waar de stof van versleten is. Of je huidige stoel zit lekker maar het uiterlijk past niet meer in jouw interieur. Door meubels te restylen kun je een persoonlijk tintje aan je interieur geven en oude meubels een nieuw leven geven.

Als jij je meubel wilt laten herstofferen, kunt je contact met mij opnemen via deze site. Ik kom geheel vrijblijvend bij je langs om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Ellen Postmus – Wijbenga