profiel foto EllenPassie

Voor mij is het herstofferen en restylen van meubels een passie. Ik ben ermee gestart als hobby eerst voor mezelf, daarna voor anderen en 8 jaar geleden is mijn wens in vervulling gegaan met een bedrijf in de wereld van de meubelstoffering. Het is de wereld van de stoel, de bank, de naaimachine, garens, singels en de ontelbare hoeveelheden stoffen en hun varianten.

Nieuw leven

Er zijn genoeg redenen om je meubel te laten herstofferen: bijvoorbeeld uit sentimentele waarde (een oude stoel van oma) of je hebt een design meubel waar de stof van versleten is. Of je huidige stoel zit nog zo lekker maar het uiterlijk past niet meer in jouw interieur. Door meubels te restylen kun je een persoonlijk tintje aan je interieur geven en oude meubels een nieuw leven geven.

Mijn netwerk

Door voortdurend uitdagingen aan te gaan met verschillende modellen stoelen en banken heb ik het ambacht van het herstofferen geleerd. Ik hecht veel waarde aan eerlijke en open contacten met klanten, leveranciers en mijn collega stoffeerders. Om deze reden ben ik aangesloten bij het landelijke kennisnetwerk van vrouwelijke meubelstoffeerders (www.meubelstoffeergroep.nl).